۞ امام رضا (ع) :
از نشانه های دین فهمی ، حلم و علم است ، و خاموشی دری از درهای حكمت است . خاموشی و سكوت ، دوستی آور و راهنمای هر كار خیری است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » حقوق بین الملل

ترک تابعیت و مقیم کشور دیگر شدن

در این نوشته شما با آثار ترک تابعیت و مدارک موردنیاز آن آشنا می شوید . تایپ : احسان نصوحی تذکر : به دلیل اینکه تمام مطالب سایت به صورت خلاصه از کتب اساتید و همینطور کتب قوانین تایپ می گردد ، به همین دلیل  از عزیزان تقاضا داریم در صورتی که قصد استفاده از […]

در این نوشته شما با آثار ترک تابعیت و مدارک موردنیاز آن آشنا می شوید .

تایپ : احسان نصوحی

تذکر : به دلیل اینکه تمام مطالب سایت به صورت خلاصه از کتب اساتید و همینطور کتب قوانین تایپ می گردد ، به همین دلیل  از عزیزان تقاضا داریم در صورتی که قصد استفاده از مطالب سایت را دارند حتما منبع این مطالب www.lawgostar.com را ذکر نمایند و در غیر اینصورت مدیریت سایت رضایتی در قبال استفاده از مطالب را ندارد و شرعا و قانونا حرام می باشد.

آثار ترک تابعیت نسبت به شخص متقاضی

اشخاصی که قبلا تابعیت ایران را داشته و سپس طبق قانون از تابعیت ایران خارج گردیده اند از زمان صدور موافقت هیات وزیران ، دیگر ایرانی محسوب نگردیده و از کلیه حقوق متعلق به ایرانیان محروم خواهد شد .

آثار ترک تابعیت نسبت به زوجه و اولاد متقاضی

چنانچه شخصی از تابعیت ایران خارج شود ترک تابعیت وی هیچ گونه اثری بر تابعیت زوجه و فرندان وی اعم از کبیر و صغیر نخواهد گذاشت . در قسمت اخیر بنده 3 ماده 988 ق. م . تصریح شده است : (( … زوجه و اطفال کسی که بر طبق این ماده ترک تابعیت می نماید اعم از این که اطفال مزبور صغیر یا کبیر باشند از تابعیت ایران خارج نمی گردند مگر این که اجازه هیئت وزراء شامل آنها هم باشد )) .

شرایط و مدارک برای خروج از تابعیت ایران

1. تکمیل و امضاء و ارایه 3 نسخه تقاضانامه خروج از تابعیت توسط متقاضی .

2. تکمیل و امضاء و ارایه 3 نسخه تقاضانامه خروج از تابعیت توسط همسر متقاضی .

3. تکمیل و امضاء و ارایه یک نسخه تعهدنامه مالیاتی ، گمرکی و بانکی توسط متقاضی .

4. تکمیل و امضاء و ارایه یک نسخه تعهدنامه مالیاتی ، گمرکی و بانکی توسط همسر متقاضی .

5. تکمیل و امضاء و ارایه یک نسخه پرسش نامه مخصوص متقاضیان ترک تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران توسط متقاضی

6. تکمیل و امضاء و ارایه یک نسخه پرسش نامه مخصوص متقاضیان ترک تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران توسط همسر متقاضی .

7. هفت قطعه عکس 4 * 6 تمام رخ ( جدید و یک نواخت ) متقاضی همرا با نگاتیو .

8. هشت قطعه عکس 4 * 6 تمام رخ ( جدید و یک نواخت ) متقاضی همرا با نگاتیو .

9. نه قطعه عکس 9 * 6 ( با حجاب و جدید و یکنواخت ) دسته جمعی همسر و فرزندانی که از تابعیت ایران خارج می شوند همراه با نگاتیو .

10 . اصل شناسنامه متقاضی ، همسر و فرزندان ( کمتر از 25 سال سن ) و 7 نسخه تصویر صفحات نوشته شده آن ها .

11 . اصل و دو نسخه تصویر کارت یا برگ انجام یا معافیت از خدمت نظام وظیفه برای مشمولین .

12. اصل گذرنامه ایرانی متقاضی و همسر وی و دو نسخه تصویر صفحات نوشته شده آنها .

13. دو نسخه آثار انگشتان متقاضی ، همسر وی و فرزندان دارای 15 سال سن به بالا .

14. ارایه اصل مدرک پذیرش دولت که متقاضی تابعیت آن را تحصیل می نماید و یک نسخه تصویر آن .

15. اصل قبض بانکی پرداخت هزینه تصدیق 3 نسخه تقاضانامه خروج از تابعیت و 3 نسخه مربوط به همسر وی ( به ارز محل )

16 . اصل قبض بانکی پرداخت هزینه تصدیق 1 نسخه تعهدنامه مالیاتی ، گمرکی و بانکی متقاضی و 1 نسخه مربوط به همسر وی ( به ارز محل ) .

——————-

تایپ : احسان نصوحی

——————

منبع : حقوق بین الملل خصوصی ، دکتر حسین آل کجاف

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی دارید از این قسمت استفاده کنید، در غیر این صورت سوال شما حذف می گردد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*