چگونه برای آزمون های حقوقی آماده شویم؟
باسلام
در این مطلب می خواهم باتوجه به درخواست های مکرر کاربران نکاتی را در مورد شرکت در آزمون های حقوقی بیان کنم امیدوارم مورد قبول واقع شود .
* خیلی ها شانس قبولی در آزمون های حقوقی را حفظ کردن مواد حقوقی می دانند در صورتی که به نظر بنده این کار غلط است و نتیجه خوبی ندارد به دلایل زیاد مثلا وقتی مواد قانونی تغییر می کنند و گاها اشتباهاتی نیز در آن ها بکار رفته است دلیلی برای حفظ این مواد نیست و وقت تلف کردن است . اگر همین وقت را برای حلاجی کردن مواد و یادگیری استدلالی بگذارید بسیار بهتر است .
* بیشتر کاربران در مورد منابع آزمون های حقوقی سوال می کنند و بعضی ها این نکته را می گویند ” آیا واقعیت دارد که کانون وکلا برای طرح سوالات خود هر سال با یک موسسه قرارداد می بندد؟” این بسیار غلط است اگر خودتان دقت کنید به همین نتیجه هم می رسید چون اولا بانک طرح سوال وجود دارد و خود کانون طرح می کند دوما به موسسه ها اعتمادی نیست وقتی در قبال تدریس فلان مبلغ گرفته می شود برای دادن سوالات هم ممکن است مبلغی گرفته شود . در ثانی به نظر بنده این شایعه ها می شود که برای کلاس تقویتی به آن موسسه رجوع شود.
* آیا برای قبولی باید به موسسه های حقوقی رفت و در کلاس های آنها شرکت کرد ؟ به نظر بنده برای قبولی باید خود شخص تلاش کند و اگر طراح سوال هم برایش کلاس آموزشی بگذارد تا خودش میل به قبولی نداشته باشد مطمئننا قبول نمی شود . موسسه ها هم چیزی جز قانون و نکات مهم برای کسی بازگو نمی کنند و اتفاقا درصد قبولی آنها هم کم است و اینطور که می گویند رتبه یک تا ۵ از موسسه ما بوده است اکثر مواقع خلاف واقع است . اگر همین وقت رفت آمد به موسسه را مفید درس بخوانید به راحتی قبول می شوید .
* منابع را از چه جاهایی باید پیدا کنیم؟
متاسفانه برای ازمون های حقوقی منبعی از سوی سازمان طرح کننده سوال معرفی نمی شود به همین دلیل با توجه به تجربیات سال های گذشته در طرح سوال ، منابع مختلفی مطرح شده اند که در سایت نیز قرارداده شده است . به نظر بنده این منابع اصلی ترین آنها است ولی شاید از این منابع هم سوال طرح نشود . هر کسی به بنده می گوید منبع آزمون می خواهم در جواب می گویم باید از نظر علم حقوقی سنجیده شوید شاید یک نفر اطلاعات خوبی داشته باشد و دیگر نیازی نیست منابع پایه را بخواند و به طبع منبع جدیدی به ایشان معرفی می کنم و شاید هم یک نفر اصلا چیزی بلد نباشید و بعضی از این منابع هم برایش قابل فهم نیست و باید منابع پایه تری معرفی شود.
با سلام.آقای نصوحی من کتاب دکتر حسن امامی جلد دوم که مربوط به عقود معین به صورت( کامل) میشه رو دارم برای دوره دانشگاه خواستم راهنمایی بفرمایید آیا نظرات دکتر با نظرات دکتر کاتوزیان یا نظرات طراحان سوال آزمون های حقوقی متفاوته؟ حتما باید کتابهای دکتر کاتوزیان رو خوند یا نه همین کافیه برای عقود معین؟ممنون از شما
سلام. الزامی نیست که حتما کتاب خاصی مطالعه شود، منتها طراح سوال نیز اولویت طرح سوالش از متن قوانین هست و اصولا نباید از مباحث اختلافی طرح سوال کند. با این حال اگر هم قصد طرح سوال از موضوع اختلافی مدنظرش باشد بازهم مشخص نیست از چه نظری پیروی می کند ولی چیزی که در سال های قبل مشخص شده این هست که در حقوق مدنی اگر نظر خاصی هم در ازمون وکالت مدنظر باشد، نظر مرحوم دکتر کاتوزیان هست.
سلام.پس مشکلی نداره آقای نصوحی از کتاب دکتر امامی مطالعه کنیم خواستم بگم این کتاب کافیه دیگه
برای این مبحث درسته؟ اگه پیشنهاد دیگه ای دارید راهنمایی بفرمایید یا همین کتاب خوبه؟ با تشکر
از دکتر کاتوزیان بخوانید.
سلام من تازه رشته حقوق قبول شدم و میخوام برم دانشگاه .قصد دارم از همین ابتدا جوری برنامه ریزی کنم که دستم برای ازمون های آینده باز باشه.خوشحال میشم راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید.ممنون
سلام برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09136457406
سلام من دانشجوی رشه حقوق هستم ترم چهارم. میخواستم از الان برای آزمون وکالت خودمو آماده کنم .به شدت موندم از کجا شروع کنم چه کتبی رو بخونم.ممنون می شم اگه کمکم کنید.
سلام
فعلا الویت بزارید بر روی دروس دانشگاه و همین دروس تخصصی را خوب فراگیرید بعد از کارشناسی شروع به خواندن کنید
لطفا در خصوص اسید پاشی در حقوق اایران بگین باتشکر
سلام کمن کلی سوال حقوقی دارم…:-(
سلام
پاسخ به ایمیلتان ارسال شد
سلام
ممنون از این همه اطلاعات خوبی که در اختیار بنده و امثالم ما می گذارید من هم همین سوالات را داشتم ممنون که پاسخ دادید . من از کاربران همیشگی شما هستم