چرا باید وکیل داشته باشیم؟
چرا باید وکیل داشته باشیم؟ آیین دادرسی دارای مسائل دشوار و دقیقی است که احاطه بر آنها برای اشخاص غیر حقوقدان، به آسانی و سرعت میسر نمی شود. احاطه به شیوه تنظیم دادخواست ها و شکایت و لوایح، انتخاب اسناد و سایر ادله، زمان و طریق ارائه و استناد به آنها،ارائه دفاعیات و همچنین اقدام لازم، به ترتیب و طریق و در مهلتی که قانون پیش بینی می کند،لازمه اثبات و احقاق حق در دادگستری است و هر دعوا یا دفاعی که بدون رعایت آنها مطرح شود، در بسیاری از موارد می تواند موجب شود حقی که در ماهیت وجود دارد، اثبات و احقاق نگردیده و شخص بی حقی در دعوا پیروز شود. بنابراین همانطور که برای مثال، اگر غیر پزشک بر اساس تشخیص خود اقداماتی را راساًبه منظور مداوا و معالجه خویش معمول دارد، نه تنها نوعاً معالجه نشده بلکه امکان تشدید بیماری و… او نیز وجود دارد. بنابراین حال که اشخاص غیر متخصص از اشتغال به حرفه پزشکی به منظور معالجه دیگران منع گردیده اند، باید از دخالت اشخاص غیر متخصص در حرفه وکالت نیز جلوگیری نموده و اصحاب دعوا و شکایت را از طرح و دفاع از دعوای مربوط بر حذر داشته و به مراجعه نزد وکیل ملزم نمود؛ افزون بر اینکه در خصوص وکالت، علاوه بر حقوق اشخاص ذی ربط در پرونده، مصالح دادگستری و اعتبار و شان آن نیز مطرح می باشد.
بیشتر بدانید:
چرا باید وکیل داشته باشیم؟ وکیل چنانچه واجد شرایط لازم باشد نه تنها از طرح شکایت و دعوای بی مبنا خودداری می نماید، بلکه در سیر صحیح و قانونی و سرعت جریان دادرسی و روشن شدن موضوع و ماهیت امر و پیدا نمودن حکم منطبق با آن با دادگاه همکاری نموده و صدور رای منطبق بر موضوع و موافق قانون را که از جمله موجب افزایش اعتبار قاضی، قوه قضاییه و کشور است امکانپذیر می نماید.
با توجه به مطالب فوق توصیه می شود که در ابتدا در انجام معاملات و یا تنظیم قراردادها و مسائل دیگر که از جمله مسائل مربوط به خانواده پیش از هر اقدامی با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید تا نوش دارو بعد از مرگ سهراب نشود و در نهایت در صورتی که قصد طرح دعوایی را داشتید و یا به طرفیت شما دعوایی اقامه شد حتما شروع و پیشرفت کار را به یک وکیل دادگستری بسپارید و از مراجعه به افراد غیر متخصص که امروزه در کنار هر دادگستری بسیار یافت می شود خودداری فرمایید.